marți, 30 septembrie 2014

When nothing else matters

Vi s-a întâmplat să aveţi acel prieten pe care îl cunoaşteţi din vremuri imemorabile şi cu care aţi petrecut atâtea momente frumoase? Numai că în ultimii câţiva ani nu aţi mai vorbit atât de des şi nici nu v-aţi mai întâlnit cum obişnuiaţi. Vă îndepărtaţi unul de altul şi nu ştii dacă vei reuşi să ajungi înapoi la el sau daca întâlnirea voastră va păstra aceleaşi emoţii ca în trecut. Dacă nu mai vrea să petreacă timpul cu mine? Dacă felul meu prostesc de a fi îl va face să se simtă stingherit în preajma noilor săi prieteni? Oricum ei par mult mai buni decât mine...
Toate aceste întrebări te fac să pui la îndoială calitatea ta ca prieten. Şi simţi că îl dezamăgeşti. Că nu poţi ţine pasul cu schimbările din viaţa sa. Şi rămâi în urmă. Te pierzi şi nu mai ştii cum să te întorci.
Apoi, brusc, te sună şi te invită să mergeţi undeva împreună. Iar tu eşti atât de fericit încât accepţi imediat. Şi în ziua aceea vă distraţi ca în vremurile bune. Chiar dacă sunt lucruri cu care ai rămas în urmă, eşti fericit că petreci timp alături de persoana care ţi-a fost atâta timp alături.
Şi nimic altceva nu mai contează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu